Osamdesetih godina prošlog vijeka, popularni roker Goran Milošević, pjevač grupe “Generacija 5”, uplovio je u romantičnu i neobičnu ljubavnu priču sa jednom od najpoželjnijih beogradskih dama tog vremena, Jelenom Tinskom. Iako je Jelena bila deset godina starija od Gorana i imala već dvoje djece, uspjela je osvojiti srce ovog poznatog muzičara.

Sve je počelo slučajnim susretom tokom jednog fotografisanja, kada je Jelena ugledala slike Gorana Miloševića. Odlučna da ga upozna, tražila je njegov broj telefona. Nakon prvog susreta u parku, njihova veza se brzo razvijala. Goran je živio sa ocem koji je često bio odsutan, pa su se Jelena i Goran viđali u njegovom praznom domu. Noću bi provodili vrijeme zajedno, a ujutro bi se Jelena žurila kako bi pripremila djecu za školu. Tokom dana bi se ponovno sastajali i spavali do podneva.

Ova romansa izazvala je veliku pažnju javnosti, a mediji su ih nazivali “najromantičnijim parom”. Jelena, koja je bila prelijepa i pjevala u rok grupi “Lutka”, bila je očaravajuća i privlačna za mnoge muškarce.

Međutim, njihova ljubavna priča nije imala sretan kraj. Jelena je jednog dana zatekla drugu ženu u Goranovom krevetu. Iako je on tvrdio da ju nije prevario, Jelena mu nije vjerovala. Kao osvetu, bila je sa Goranovim prijateljem čija je djevojka prespavala u Goranovom krevetu. Nakon toga, Jelena je odlučila okončati vezu i otišla je u Novi Sad sa svojom drugaricom.

Nakon prekida, Goran je posvetio jednu od najljepših balada svojoj bivšoj ljubavi Jeleni. Pjesma “Ti samo budi dovoljno daleko” je izdana 1979. godine kao mini EP ploča, zajedno sa pjesmom “Umoran od svega”. Ova emotivna balada je ostala jedan od najvećih hitova grupe “Generacija 5” i ostavila je snažan utisak na fanove.

Grupa “Generacija 5” je nastavila sa svojom uspješnom karijerom, iako se Goran Milošević kasnije povukao iz benda. Njihova ljubavna priča ostala je zapamćena kao jedna od najromantičnijih i najintrigantnijih veza tog vremena.

Iako su Goran i Jelena imali nesretan kraj, njihova ljubavna priča i dalje živi kroz predivnu baladu koja je ostavila dubok trag u srcima mnogih, piše Blic žena, a prenosi N1.

Podijeli
Exit mobile version