Marketing

Prvi vareški informativni portal vareski-vijestnik.ba je dostupan svim građanima Vareša, svim Varešacima diljem svijeta, ali i svim ostalim državljanima Bosne i Hercegovine i regiona. 
 
Uz prepoznatljivi slogan “Za Varešake ma gdje bili – Vareški vijestnik” informativni web portal vareski-vijestnik.ba je od početka 2024. godine etabliran u Bosni i Hercegovini kao jedan od vodećih izvora informacija iz lokalne zajednice općine Vareš, prateći sva bitna dešavanja u Varešu i njegovoj okolini te prateći rad i uspjehe svih Varešana gdje god bili, a pored toga Vareški vijestnik vam donosi sve ostale bitne i zanimljive informacije iz ostatak Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. 
 
Nastojimo biti profesionalni, odgovorni i pozitivni – dajući podršku vareškim sportistima, umjetnicima, naučnicima i svim drugim talentovanim Varešacima gdje god bili, sportskim kolektivima, vareškim organizacijama, vareškim poduzetnicima na njihovom putu do uspjeha.
 
Dostupan sa desktop i mobilnom verzijom na adresi https://vareski-vijestnik.ba i obzirom da je jedini web portal ovakvog tipa u jednoj sredini koja je u uzlaznoj putanji privrednog i ekonomskog razvoja njegova posjećenost je u konstantom porastu.
 
Vareški vijestnik je od prvog dana postojanja prisutan i na svim društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i YouTube, koje svakodnevno prati i posjećuje veliki broj online publike iz svih dijelova svijeta.
 
 
Za više informacija, oglašavanje i objave smrtovnice te sjećanja budite slobodni kontaktirati nas.
 
Marketing:
Tarik Isaković – Konsultant za digitalni marketing 
 
Nail Hercegovac – Urednik i novinar
Telefon:
+387603287451