Održan je “Romantični bazar” povodom Dana zaljubljenih u Varešu. Uz učešće uposlenica Opće biblioteke Vareš, članica Udruge “Izvorno Vareško”, Vesne Hinger s ručno izrađenim svijećama te Amande Hercegovac, predstavnice Infinity Gift shop-a i Refan parfema Vareš.

Uprkos kišnom utorku, ova vesela grupa je svojom pozitivnom energijom i zanosnim melodijama uspjela privući pažnju građana Vareša. Posjetitelji su imali priliku istražiti raznoliku ponudu koju su ove vrijedne žene predstavile. Opća biblioteka Vareš je predstavila svoje ručne radove. Vesna Hinger je svojim predivnim ručno izrađenim svijećama unijela dodatnu romantičnu atmosferu na bazar. Svaka svijeća je bila jedinstvena umjetnička kreacija, stvorena s puno ljubavi i pažnje.

Foto: Vareški vijestnik

Članice Udruge “Izvorno Vareško” su predstavile autentične ručno izrađene suvenire i tradicionalne proizvode koji su očarali sve posjetioce svojom autentičnošću i ljepotom.

Foto: Vareški vijestnik

Amanda Hercegovac je predstavila svoj Infinity Gift shop i Refan parfeme, nudeći neodoljive mirisne note koje su osvajale srca svih posjetitelja. Njeni proizvodi su bili izuzetno popularni, pružajući mogućnost da se izrazi ljubav i pažnja kroz posebno odabrane komade nakita.

Foto: Vareški vijestnik

Bazar je bio pravo mjesto za sve zaljubljene parove i ljubitelje romantike koji su tražili savršeni poklon za svoje voljene. Svi posjetitelji su imali priliku razgledati proizvode, razgovarati s izlagačima i dobiti savjete o odabiru idealnog dara za svoje posebne osobe.

Atmosfera na bazaur je bila puna ljubavi i entuzijazma. Posjetitelji su uživali u muzici koja je dopirala iz pozadine, stvarajući romantično ozračje cijelog događaja. Mirisne note parfema, svijeće koje su stvarale toplu atmosferu i raznobojni suveniri izazvali su osjećaj topline i sreće kod svih prisutnih.

Ova manifestacija je bila i prilika za podršku lokalnim poduzetnicima i umjetnicima, koji su imali priliku predstaviti svoje radove i proizvode široj publici. Romantični bazar je bio uspješan spoj ljubavi, kreativnosti i podrške lokalnoj zajednici.

Na kraju bazara organizovano je i izvlačenje najsretnijih kupaca koji su svojim kupovinama osigurali učešće u tomboli, a koja je kao nagrade imala proizvode današnjih učesnica bazara.

Najsretniji su bili: Alisa Imamagić, Jelena Brković, Amira Likić, Aida Ahmedović, Hata Operta, Enida Pajt i Antonio Mirčić. Dobitnici nagrada svoje nagrade mogu preuzeti u prostorijama Opće biblioteke.

Sa zadovoljstvom ovim putem najavljujemo i osmomartovski bazar koji će biti organizovan povodom svjetskog Dana žena, a o svemu ćete biti blagovremeno obaviješteni putem našeg web portala,

Hvala svim izlagačima i posjetiteljima što su doprinijeli uspjehu ovog događaja. Nadamo se da ste pronašli nešto posebno na ovom bazaru i da ste ostvarili nezaboravne trenutke sa svojim voljenima. Slijedite nas za više informacija o budućim događanjima i aktivnostima u našem predivnom gradu Varešu!

Podijeli
Exit mobile version