Damir Čanadi, novi trener Veleža, predstavio se bez velikih obećanja na svom prvom medijskom nastupu, ističući kako je ključan rad i zalaganje kao temelj uspjeha.

Nakon neočekivanog odlaska Deana Klafurića, austrijski trener hrvatskih korijena preuzeo je kormilo Veleža s ambicijom da u kratkom roku postigne vrhunske rezultate.

Na današnjem službenom predstavljanju, Čanadi je izjavio da, iako nije detaljno upoznat s bh. nogometom, vjeruje da može brzo posložiti ekipu koja će biti konkurentna na najvišoj razini. Osvrćući se na svoje dosadašnje iskustvo, istaknuo je spremnost za prilagodbu i brzu integraciju.

Novi trener najavio je minimalne promjene u stručnom štabu te dolazak jednog pomoćnika s kojim je već sarađivao. U pogledu igračkog kadra, istaknuo je potrebu za balansom i angažmanom igrača koji dijele viziju kluba te koji su spremni za izazove koji ih očekuju.

Sa svega dvanaest dana pripreme, Velež očekuje prva službena utakmica u pretkolu Konferencijske lige protiv Intera iz Andore. Čanadi je naglasio važnost ozbiljnog pristupa i respektiranja svakog protivnika, ističući da se nijedna momčad ne smije podcijeniti.

U pogledu eventualnog susreta s grčkim AEK-om u drugom pretkolu Konferencijske lige, Čanadi je izrazio poštovanje prema atenskoj momčadi, ali je istaknuo da je trenutno prioritet fokusirati se samo na prvu prepreku.

Podijeli
Exit mobile version