U Žepču je održan 8. Sajam poljoprivrednih proizvoda „Dani maline i meda“, u organizaciji Razvojne agencije Žepče, pod pokroviteljstvom Općine Žepče.

Ovogodišnji Sajam nadmašio je očekivanja, pružajući priliku za promoviranje vlastitih proizvoda, razmjenu iskustava te druženje i zabavne sadržaje, prenosi Naša riječ.

Na Sajmu je učestvovalo preko 120 poljoprivrednih proizvođača iz 28 gradova i općina iz cijele BiH, ali i Hrvatske, od čega se 26 izlagača prvi put predstavilo na Sajmu.

Žepačka sredina bilježi stalni porast broja registriranih poljoprivrednih gazdinstava i obrta, a poticaji i infrastrukturni projekti usmjereni su na razvoj ove grane privrede, istakao je načelnik općine Mato Zovko.

Direktorica Razvojne agencije Žepče, Branka Janko, istakla je važnost Poljoprivrednog savjetodavnog servisa koji djeluje u okviru RAŽ-a uz tehnološku laboratoriju kao podršku lokalnom poljoprivrednom sektoru.

Također u Žepču je održan i 3. Međunarodni oldtimer susret, koji je okupio više od devedeset posada iz deset zemalja. Organizatori susreta bili su OTK Žepče 1458 i JU “Dom kulture” Žepče, pod pokroviteljstvom Općine Žepče.

Ljubitelji starih automobila su imali priliku da vide predivne oldtimere kako defiluju ulicama Žepča, čime su upriličili još jedan uspješan događaj u ovom gradu

Podijeli
Exit mobile version